Vacatures

VACATURE

Voorman onderhoud


Ben jij een echt buitenmens en is onderhoud in een mooi aangelegde tuin jouw ding? Geniet je van een strakke tuin, het verzorgen van planten en heb je oog voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wanneer je bij ons solliciteert maak je deel uit van een fijn en open team. Wij zorgen goed voor onze mannen en daar hoor jij dan ook bij.

Als voorman ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van mooie en bijzondere projecten. Als onderhoudsman ben je een zeer belangrijke spil in het geheel. Voor de klant is het belangrijk om zich thuis te voelen in hun tuin, en er volledig in te genieten. Jij kan dat verschil maken. Luister naar de klant, maak een praatje. Geef adviezen over tuinzaken en over eventuele toevoegingen in een tuin. Dat maakt jou een goede hovenier.

Dit vragen wij:
· Liefde voor het vak
· Ruime ervaring in het onderhoud van particuliere tuinen
· Sociaal en communicatief vaardig
· Klantgericht
· Rijbewijs B+E

Dit bieden wij:
· Afwisselende en uitdagende baan
· Veel ruimte om te groeien en bloeien
· Familiair en middelgroot team
· Een goed salaris, passend bij je ervaring en kennis
· Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Over Hoveniersbedrijf van Dijk

Hoveniersbedrijf van Dijk is al jaren een begrip in de Betuwe! Wij zijn een gezellig en middelgroot bedrijf en vinden een goede onderlinge sfeer erg belangrijk. We waarderen onze werknemers enorm en laten dat graag op diverse manieren blijken, waaronder door het jaar heen in uitjes, waarvan sommige ook met partners en kinderen. Ook is er na het werk altijd nog even tijd om met elkaar wat te drinken en na te praten.

Al enthousiast geworden? Of toch nog een reden waarom je niet solliciteer, twijfel niet langer en bel of mail ons voor informatie. Wij zijn laagdrempelig en helpen je graag bij het vinden van je droombaan, hopelijk bij Hoveniersbedrijf van Dijk!

Stuur een e-mail naar info@hoveniersbedrijfvandijk.com