Portfolio Category: Tuinen in aanleg

In Lienden hebben we een strakke en onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin mogen maken met een veranda en verhoogde plantvakken.
In Rhenen zijn we gestart met de renovatie van een tuin. De bewoners gingen verbouwen en wilden meteen hun tuin grondig aanpakken.  De aanleg van deze tuin verloopt in fasen, afgestemd met de aannemer.
In Rhenen zijn we gestart met de aanleg van een zeer complete tuin. Onder andere een overdekt zwembad, geluidscherm, corten-stalen vijver, inrijpoort, beelden en grote bomen. Ook hebben we te maken met veel hoogteverschil, wat het extra uitdagend maakt. Afgelopen week zijn er schermen van kokowall geplaatst, deze zijn geluidswerend. De cortenstalen vijver is geplaatst en er komen ook cortenstalen randen als afbakening van de borders. We blijven u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.
In Kapel-Avezaath hebben we een tuin grondig gerenoveerd. Het is een strakke, maar ook groene tuin geworden met veel plantvakken en borders. Er is gebruik gemaakt van cortenstaal voor de plantvakken en de verlichting. Echte eyecatchers zijn de grote eiken palen, strak, maar ook natuurlijk.