Portfolio Category: Tuinen in aanleg

In Tiel zijn we begonnen met de aanleg van deze tuin. Eerst de bestaande tuin leeggehaald en alweer begonnen met de opbouw. Nadat de schuttingen waren geplaatst zijn we aan de slag gegaan met de verschillende bestratingen. Deze mensen hebben diverse bestratingsmaterialen gekozen, waaronder tegels met een mozaïek motief en keramische tegels in plankmotief. Ondertussen zijn we gestart met de bouw van een berging.
In Kesteren hebben we deze tuin mogen aanleggen. Echte eyecatchers zijn de eiken houten palen waar klimplanten tegenaan zullen groeien en het verhoogde plantvak van cortenstaal.    
In Wageningen hebben we deze strakke tuin mogen aanleggen bij een nieuwbouwwoning. Er zijn muurtjes gemetseld en gestuukt, vlonders gelegd, verschillende soorten bestratingen aangebracht en grasmatten gelegd. De beplanting volgt later.
In Asch zijn we het buitenterrein rondom een nieuw kantoorpand aan het aanleggen. Het grotere werk zoals asfalteren hebben wij begeleid. Ondertussen zijn we zelf bezig met grondwerk, bestrating, kabels en leidingen, etc.