Portfolio Category: Tuinen in aanleg

Bij het totaal vernieuwde Uitvaartcentrum 't Vijfde Seizoen in Ommeren mochten wij de buitenruimte verzorgen.
In Rijswijk hebben we de aanleg van een tuin bij een nieuwbouwwoning mogen realiseren. Er is een beregeningsinstallatie aangebracht, een terras en paden gestraat, een hekwerk geplaatst en hagen geplant. Nu alleen nog inzaaien en dan kan het gras gaan groeien.  
In Wageningen hebben we bij een nieuwbouwwoning een tuin aangelegd. Het is een onderhoudsvriendelijke tuin met kunstgras, een veranda en cortenstalen plantbakken. In de grond is drainage aangelegd zodat het regenwater de grond ingaat en niet het riool in. Ook is er een oplaadpunt voor de elektrische auto verwerkt in een tuinmuurtje. Binnenkort zal de beplanting nog worden aangelegd.  
In Houten zijn we gestart met de renovatie van een voor- en achtertuin. Het grondwerk is gedaan en er is een terras in de achtertuin gemaakt van keramische tegels. Onder de bestaande pergola worden plantvakken gemaakt voor een moestuin. De toegang naar de kelder is verwijderd, daar is nu een trap met plantvakken gerealiseerd. Alleen nog inplanten en dan is dit project klaar.