Portfolio Category: Tuinen in aanleg

In Lienden zijn we gestart met de renovatie van een achtertuin. Eerst is de oude tuin helemaal leeggemaakt en zijn de schuttingen verwijderd. Het grondwerk is gedaan, en er zijn ondertussen kokowall schermen en cortenstalen plantbakken geplaatst.  
In Haaksbergen zijn we gestart met de renovatie van een vakantiepark. Er zullen diverse werkzaamheden uitgevoerd gaan worden, waaronder het vernieuwen van terrassen en paadjes bij de woningen. Afgelopen week zijn er schanskorven geplaatst als erfafscheiding, gevuld met basaltkeien.  
In Lienden zijn we gestart met de renovatie van een achtertuin. Eerst moesten er verschillende overkappingen verwijderd worden en is er grondwerk gedaan. Ondertussen zijn er een berging, carport en houthok gerealiseerd. Ook is er bestrating gelegd met een lijngoot en hemelwaterafvoer naar de sloot.  
In Nieuw-Vennep zijn we bezig met de aanleg van een tuin met een zwemvijver. De zwemvijver is gemetseld, er is een veranda gebouwd met white wash planken, passend bij de schutting en er is kunstgras gelegd. Ondertussen zijn er wat bomen, struiken en hagen geplant, is er split aangebracht en is er in de voortuin ook een berging gemaakt en is het glas in de veranda geplaatst. Afgelopen week is de beplanting aangebracht met druppelbevloeiing.