Portfolio Category: Particuliere tuinen

In deze tuin hebben we onder andere kokowall-schermen geplaatst, begroeid scherm met heidematten, grind met staptegels, beplanting, een vuurschaal, en er ligt een gevlinderd betonnen terras in. Wij verzorgen uw tuin van A tot Z!
In Veenendaal hebben we een natuurlijke tuin aangelegd met een strakke vormgeving. Er is in deze tuin veel groen en een strakke vijver met geïntegreerde brug.
In deze tuin is gebruik gemaakt van strakke keramische tegels in combinatie met het speelse split. De schutting, veranda en de berging zijn gemaakt van douglas om het geheel een rustieke uitstraling te geven. De grote borders geven ruimte aan veel soorten kleurige beplanting. Het waterornament en de verlichting maken de tuin helemaal compleet.
Een Engelse tuin in Wageningen, ontworpen door de klant zelf. Het aanleggen van een Engelse tuin komt jammer genoeg niet zoveel meer voor. Vandaar dat het ook erg leuk was deze tuin te mogen maken. De ronde vormen, de hoogte verschillen en de veelvoud aan soorten beplantingen met vele groeivormen, bloemvormen en kleuren maken het tot een natuurlijk geheel.