Portfolio Category: Particuliere tuinen

In Veenendaal hebben we een natuurlijke tuin aangelegd met een strakke vormgeving. Er is in deze tuin veel groen en een strakke vijver met geïntegreerde brug.
In deze tuin is gebruik gemaakt van strakke keramische tegels in combinatie met het speelse split. De schutting, veranda en de berging zijn gemaakt van douglas om het geheel een rustieke uitstraling te geven. De grote borders geven ruimte aan veel soorten kleurige beplanting. Het waterornament en de verlichting maken de tuin helemaal compleet.
Een Engelse tuin in Wageningen, ontworpen door de klant zelf. Het aanleggen van een Engelse tuin komt jammer genoeg niet zoveel meer voor. Vandaar dat het ook erg leuk was deze tuin te mogen maken. De ronde vormen, de hoogte verschillen en de veelvoud aan soorten beplantingen met vele groeivormen, bloemvormen en kleuren maken het tot een natuurlijk geheel.
Het gaat hier om een stilistisch ontwerp waarin de grens tussen huis en tuin vervaagt. Belangrijke elementen in deze tuin zijn de muren en hoogteverschillen en de centraal gelegen waterspiegel met waterelementen.