Over ons

VE. vn Dijk

Tuinen zoals u dat wilt

Wij maken tuinen op maat. Precies volgens uw wensen. Ook als dat betekent dat we tijdens de werkzaamheden een ontwerp moeten veranderen of plannen moeten bijstellen. Dan zorgen we daar ter plekke voor.

Allround Hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf Van Dijk is opgericht door Edwin van Dijk. Na jaren bij een hoveniersbedrijf gewerkt te hebben, besloot hij in 1999 voor zichzelf te beginnen. Toen nog als zzp’er, maar inmiddels heeft Van Dijk een allround hoveniersbedrijf dat iedere dag tuinen aanlegt, ontwerpt en onderhoudt. Het bedrijf is gevestigd in Lienden aan de Jacob van der Leeweg 2. Hier kunt u al onze materialen zien en inspiratie opdoen voor uw eigen tuin. Bekijk alvast enkele van onze Producten.

Voor iedere tuin een oplossing

Van aanplant tot het installeren van verlichting en het uitvoeren van grondwerk. We regelen alles op groengebied voor ons vertrouwde en diverse klantenbestand, bestaande uit particulieren, bedrijven en zorginstellingen. De materialen en machines die we gebruiken zijn geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Het wagen- en machinepark is continu onderhevig aan vernieuwingen, zodat we efficiënt en flexibel kunnen blijven werken. Lees meer

Afspraak maken

Zo werken wij aan een beter milieu:

 • Europees hardhout

  Dit hout is kwalitatief vergelijkbaar met tropische hardhoutsoorten, maar door de verkorte transportafstand en verantwoorde afkomst veel milieuvriendelijker.

 • Organische meststoffen

  Organische meststoffen worden door planten afgebroken tot mineralen. Dat gebeurt in de bodem waardoor de structuur van de grond verbeterd.

 • Biologische bestrijdingsmiddelen

  Biologische bestrijdingsmiddelen zijn vriendelijk voor mens en natuur. Ook gebruiken we natuurlijke vijanden, zoals aaltjes voor de taxuskever.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  1

  MVO

  Wij scheiden onze afvalstromen, gebruiken ledverlichting en CO2-reducerende materialen, en verwarmen onze bedrijfsruimte gedeeltelijk met behulp van afvalstoffen.
  2

  Elektrisch gereedschap

  Elektrische machines voorkomen milieuvervuiling én geluidsoverlast. Bovendien zijn ze ergonomisch beter uitgevoerd en voorkomen ze spier- en gewrichtsproblemen bij onze medewerkers.
  3

  ERKEND LEERBEDRIJF

  Hoveniersbedrijf van Dijk is een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat studenten bij ons een goede en veilige werkplek vinden voor hun beroepspraktijkvorming. Wij hebben hiervoor alle faciliteiten en kennis in huis. Wij zijn een leerbedrijf voor VMBO, MBO en HBO-studenten.