Dhr. en Mevr. van Alem-Vleuten

  • alem-1
  • alem-2
  • alem-3

Dhr. en Mevr. van Alem-Vleuten

Van een tuinschets naar tuinontwerp en de realisatie daarvan.
Toen ons werd aangeboden een gratis tuinschets te laten maken door van Dijk zijn wij daarop ingegaan. Vanaf het eerste contact hadden wij eigenlijk al een goed gevoel. Er werden ons vragen gesteld hoe wij onze toekomstige tuin voor ogen hadden en werden daarmee tevens ook wel aan het denken gezet. Het uiteindelijke ontwerp van onze tuin stemde ons dan ook meer als tevreden.

Daarna is ons gevoel en samenwerking met van Dijk om een tuin te realiseren alleen maar fantastisch en prima verlopen. Er werd met ons meegedacht omtrent de materiaalkeuze enz. De flexibele houding van alle medewerkers hebben ons blij verrast en we voelden ons vanaf het begin totaal ontzorgd, we hadden werkelijk nergens omkijken naar.

Onze oprit die we voor met onze buren delen is ook naar volle tevredenheid aangelegd waarbij verschillende materialen en accenten zijn gebruikt waarbij een fantastisch en harmonieus geheel is ontstaan. Wij hebben tot nu toe zeer leuke en positieve reacties gehad omtrent onze oprit en tuin waarin het nu heerlijk vertoeven is.

Dhr. en Mevr. van Alem-Vleuten